Diensten

Zowel zakelijk als particulier kunt u bij Diepeveen Interieur terecht voor maatwerk voor onder andere uw kantoor, winkel (retail) en woning.


Zakelijk:

Bent u op zoek naar een volledig interieur binnen uw bedrijf, of wilt u slechts een meubel ter aanvulling van uw huidige interieur? Volledig nieuw of restyle, wij kunnen het voor u maken.

Wij helpen u graag om het interieur binnen uw bedrijf naar uw wensen te realiseren of aan te vullen met goede materialen en een mooi eindresultaat.


Particulier:

Bent u op zoek naar nieuw interieur of een meubel voor de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer en wilt u een uniek ontwerp dat op maat gemaakt word voor u?

Door middel van persoonlijk advies en een brede kennis op het gebied van het optimaliseren van de ruimtes in verschillende stijlen kunnen we uw helpen om van uw woning uw droomhuis te maken.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Verhuur:

Mocht u tijdelijk iemand tekort komen dan bent u voor eventueel meubelmakerswerk, montagewerk of werkvoorbereider/tekenaar (Autocad 2D/3D) bij Diepeveen Interieur aan het juiste adres. 

Wij kunnen u helpen om uw projecten op tijd te realiseren tijdens drukkere periodes.

Wilt u weten wat hierin de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.